header nieuws ats transport

Van één auto tot heel wagenpark

23-08-2017

ats transport van een auto tot heel wagenpark 1 (1)

Al jarenlang is ATS Transport actief in de regio Nijmegen. ATS is een transportbedrijf dat zich voor allerlei soorten transport inzet. Daarnaast zet ATS Transport zich in voor een duurzamere wereld. Hicham Zerhouni, eigenaar van ATS Transport, vertelt over zijn bedrijf.

Begonnen met één auto

“Ruim tien jaar geleden zijn we begonnen met ATS Transport. We begonnen met één auto en deden daarmee onze eerste transporten. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met een wagenpark dat bestaat uit allerlei soorten wagens. Op deze manier kunnen we een veel breder soort transport aanbieden aan onze klanten.”

Alle vormen van transport

“Wij doen alle vormen van transport. We zijn vooral werkzaam in de regio Nijmegen, maar ook buiten deze regio doen we veel transporten. Inmiddels zijn we wereldwijd actief met ATS Transport. Dit komt doordat we ook de logistiek van bedrijven uit handen kunnen nemen. Als een klant bijvoorbeeld een pakket in Colombia wil laten afleveren, regelen wij het hele proces. We halen het pakket op bij de klant, zorgen voor het transport in binnen- en buitenland, zodat het pakket uiteindelijk op zijn eindbestemming afgeleverd kan worden.”

“Inmiddels onderscheiden wij ons in de regio door goed invulling te geven aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen.”

Neem contact op ››

ats transport van een auto tot heel wagenpark 2 (1)

Iets terug doen voor de planeet

Omdat transport een vervuilende sector is, wilde Hicham graag wat terug doen voor de planeet. Zo is ATS Transport begonnen met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). “We willen duurzaam verantwoord bezig zijn voor zowel mens als de planeet. Het is er bij ons eigenlijk stiekem ingegroeid. We besloten niet op een dag dat we met MVO wilden beginnen, maar waren er eigenlijk al een tijdlang mee bezig, zonder te beseffen dat dit MVO was. Later bleek dat onze werkwijze goed aansluit bij het MVO-beleid.”

Onderscheidend in de regio

“Inmiddels onderscheiden wij ons in de regio door goed invulling te geven aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. We werken nauw samen met het UWV, door jongeren die bijvoorbeeld een Wajong-uitkering hebben in dienst te nemen. Ook op groen gebied geven we invulling, door te kiezen voor auto’s die rijden op CNG in plaats van diesel. Daarnaast investeren wij een deel van onze winst in een groen goed doel.”

Neem contact op ››

Dit artikel delen:

Neem contact op ››