header nieuws ats transport

“Ook op de werkvloer is er aandacht voor duurzaamheid”

08-01-2018

ats transport Ook op de werkvloer is er aandacht voor duurzaamheid 2 (1)

In de regio Nijmegen zit ATS Transport gevestigd. Een transportbedrijf dat alle soorten transport regelt voor de klant. Ze bieden niet alleen pakketdiensten, maar kunnen ook de gehele logistiek van een bedrijf uit handen nemen. Onderscheidend van andere koeriersbedrijven in de regio is ATS Transport doordat ze invulling geven aan het beleid voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hoe uit zich dat bij ATS Transport?

De drie P’s

“Invulling geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen doen wij aan de hand van de drie P’s: People, Planet en Profit.”, zegt Hicham Zerhouni, eigenaar van ATS Transport. “Aandacht voor deze drie P’s is ook bij ons op de werkvloer terug te vinden. De P van people komt tot uiting doordat wij mensen via het UWV bij ons in dienst hebben. We willen mensen voor wie het niet vanzelfsprekend is dat ze kunnen werken graag een kans bieden om bij ons aan de slag te gaan. Deze mensen werken bij ons bijvoorbeeld als chauffeur of bij het onderhoud aan onze wagens.”

Alternatief gebruiken als dat er is

“De P van Planet komt bij ons terug doordat wij investeren in een groenere vorm van transport. Zo investeren wij in auto’s die rijden op CNG in plaats van diesel. Als er een alternatief is voor vervuilende brandstoffen, waarom zouden we die dan niet gebruiken? Transport is al een vervuilende sector, daarom investeren wij liever in duurzamere vervoersmiddelen.”

“Door invulling te geven aan de drie P’s proberen we op allerlei manieren bij te dragen aan een betere wereld.”

Neem contact op ››

ats transport Ook op de werkvloer is er aandacht voor duurzaamheid 1 (1)

Duurzaam verantwoord bezig op kantoor

“Duurzaamheid vinden wij bij alle aspecten binnen het bedrijf belangrijk. Op het kantoor proberen we dan ook zo duurzaam mogelijk te zijn. We zijn aangesloten bij een leverancier van groene stroom op basis van windenergie. Ook gaan we verantwoord en duurzaam om met de spullen van ons bedrijf. We verbruiken bijvoorbeeld niet onnodig papier, om maar wat te noemen.”

Bijdragen aan een betere wereld

“De derde P staat voor Profit. Ook hier besteden wij als ATS Transport in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen de nodige aandacht aan. We doneren namelijk een deel van onze winst aan een groen goed doel. Zo willen we de zaken waar wij niet direct zelf wat aan kunnen veranderen toch ondersteunen. Door invulling te geven aan de drie P’s proberen we op allerlei manieren bij te dragen aan een betere wereld.”

Neem contact op ››

Dit artikel delen:

Neem contact op ››