header nieuws ats transport

Zo gaat ATS Transport te werk

09-11-2018

ATS_Zo gaat ATS Transport te werk_2

ATS Transport hanteert een specifieke werkwijze die zeer wordt gewaardeerd door onze klanten. We bieden zowel logistieke dienstverlening als koeriersdiensten aan. Zo kunnen we een brede doelgroep aanspreken. “Bij een logistiek proces komt veel kijken. Niet ieder bedrijf is hierin gespecialiseerd, daarom willen wij graag het complete proces uit handen nemen”, aldus Bob van Zon, bedrijfsleider van ATS Transport.  

Magazijnbeheer en opslag

Wanneer u dat wenst beheren we uw hele magazijn. Dit doen we zo efficiënt en effectief mogelijk. We regelen de inkoop, de planning, het voorbereiden van de goederenstroom en we leveren de goederen af op plaats van bestemming. U kunt uw goederen ook laten opslaan in onze loods. Wij hebben alle ruimte voor uw producten.  

“We houden onze klanten goed op de hoogte waar hun pakketje is, waarom het eventueel later komt en of het op plaats van bestemming is aangekomen.”

Dien jouw opdracht in

ATS Express service 3

Inpakservice

“Onze medewerkers zijn zeer bedreven in inpakken. Ze gebruiken beschermende middelen zoals stukken schuim en bubbeltjesfolie. Ook stickeren ze de pakketten, zodat ze precies weten wat waarheen moet. Zo gaat er vrijwel nooit iets mis”, aldus Bob.

Vervoer naar plaats van bestemming

Het vervoer naar plaats van bestemming gaat eveneens zeer efficiënt. We rijden meestal via een vaste route en zorgen ervoor dat het pakket veilig en wel wordt afgeleverd. Lukt er iets niet? Dan zijn we daar uiteraard open over. “We houden onze klanten goed op de hoogte waar hun pakketje is, waarom het eventueel later komt en of het op plaats van bestemming is aangekomen. Open communicatie vinden wij heel belangrijk. Dan weet iedereen waar hij of zij aan toe is”, aldus Bob.

Dien direct jouw opdracht in

Wilt u alleen gebruik maken van onze koerierdienst? Dat is eveneens mogelijk. Er zijn altijd koeriers beschikbaar om uw goederen van A naar B te brengen. Zij gaan uiterst zorgvuldig met uw vracht om en rijden deze op tijd naar plaats van bestemming.

Dien jouw opdracht in

Dit artikel delen:

Neem contact op ››