header nieuws ats transport

Snelle bezorging nodig? Wij staan voor u klaar!

04-01-2019

ATS_Snelle bezorging nodig Wij staan voor u klaar_2

Zoekt u een logistieke dienstverlener die te allen tijde een oplossing voor u zoekt? Dan bent u bij ATS Transport aan het goede adres. Hoe laat het ook is, wij zijn u van dienst. “Het is niet meer van deze tijd om als transportbedrijf een 9 tot 5 mentaliteit te hebben. Wij gaan er gewoon in het holst van de nacht uit voor onze klanten”, aldus Bob van Zon, bedrijfsleider van ATS Transport.

Snelle bezorging olieplatform

“Laatst werd een medewerker midden in de nacht gebeld of hij een pakket wilde leveren op een olieplatform. Hoewel het pakket bestond uit een klein onderdeel, was het zeer belangrijk voor het productieproces. Daarom regelden wij dat het pakket snel bezorgd werd. Wij begrijpen dat het werk op een olieplatform niet stil mag komen te staan. En als je werkt voor een transportbedrijf weet je dat dergelijke spoeddiensten bij je taken horen”, aldus Bob.

“Ik streef ernaar dat we zoveel mogelijk bedrijven kunnen helpen met onze koerierdiensten en logistieke dienstverlening.”

Dien jouw opdracht in

ATS_Onze logistieke dienstverleners komen overal_1

Kosten besparen én voldoen aan milieueisen

Als we geen spoeddienst hebben, zoeken we altijd uit hoe we onze pakketjes op de snelste en meest efficiënte manier kunnen leveren. Zo besparen we kosten én het is beter voor het milieu. Bij ATS Transport zijn we überhaupt veel bezig om zo milieuvriendelijk mogelijk te opereren. Wij rijden namelijk op CNG. Dit is Compressed Natural Gas, ofwel aardgas onder druk. Hiermee beperken we CO2-uitstoot en voldoen we aan de milieueisen. Onze klanten hoeven zich dus niet bezwaard te voelen ten opzichte van het milieu wanneer ze ons inschakelen voor pakketservice.

Op de hoogte van pakketservice en logistiek proces

We houden onze klanten altijd op de hoogte over onze pakketservice. Ze weten altijd hoe laat het pakket is verzonden en wanneer het op plaats van bestemming is aangekomen. Ook wanneer het eventueel niet op tijd zou zijn, laten wij het weten. Als wij het gehele logistieke proces van onze klanten overnemen, bestaande uit het magazijnbeheer, inpakservice, planning en levering, vertellen wij hen ook altijd over de gang van zaken. Onze klanten waarderen deze openheid. Zo weten ze precies waar ze aan toe zijn. Bob: “Ik zie de toekomst van ATS Transport zeer positief tegemoet. We blijven maar groeien! Ik streef ernaar dat we zoveel mogelijk bedrijven kunnen helpen met onze koeriersdiensten en logistieke dienstverlening.”

Dien jouw opdracht in

Dit artikel delen:

Neem contact op ››