Duurzaam verantwoord bezig zijn voor zowel mens als milieu

Neem contact op ››
  • duurzamer transport
  • deel van de winst doneren
  • samenwerken met UWV

Maatschappelijk verantwoord ondernemen speelt een grote rol bij ATS Transport

ATS-Transport-BV-MVO

“We willen duurzaam verantwoord bezig zijn voor zowel mens al milieu”, zegt Hicham Zerhouni, eigenaar van ATS Transport. Wat houdt dat maatschappelijk verantwoord ondernemen in? En waarom vinden ze dat bij ATS Transport zo belangrijk? In deze zes artikelen lees je alles over hoe ATS Transport invulling geeft aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Van één auto tot heel wagenpark

Ruim tien jaar geleden is Hicham Zerhouni gestart met ATS Transport. Het begon met één auto, maar het is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een wagenpark dat bestaat uit allerlei soorten wagens.

Een balans vinden door maatschappelijk verantwoord ondernemen

ATS Transport is een transportbedrijf dat het belangrijk vindt om wat terug te doen voor deze wereld. Juist omdat transport een vervuilende sector is, vinden ze het belangrijk om hun steentje bij te dragen. Dit doen ze onder andere door maatschappelijk verantwoord ondernemen.

2.jpg

"Inmiddels onderscheiden wij ons in de regio door goed invulling te geven aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen."

Hicham Zerhouni
2.jpg

"We zetten ons graag in voor een betere wereld en willen daar op deze manier ons steentje aan bijdragen."

Hicham Zerhouni

"Omdat we maar één wereld hebben en we daar zuinig op moeten zijn, willen we een soort compensatie voor onze sector bieden."

Bob van Zon

“Je merkt dat ze echt graag willen werken en mee willen doen in onze maatschappij. Met wat extra begeleiding kan dat. En wij willen ze graag die begeleiding bieden.”

Neem contact op ››

“We willen op deze manier iets terugdoen voor de maatschappij”

Door invulling te geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen wil ATS Transport iets terug doen voor de maatschappij. Ze besteden hierbij aandacht aan de drie P’s: People, Planet en Profit. Dit doen ze door samen te werken met het UWV, te investeren in duurzamer transport en een deel van de winst te doneren aan een groen goed doel.

“We bleken al maatschappelijk verantwoord bezig te zijn”

Al jarenlang werkt ATS Transport samen met het UWV. Daarbij heeft aandacht voor een groenere vorm van transport ook steeds meer aandacht gekregen. Zonder dat ze het wisten waren ze bij ATS Transport al heel goed maatschappelijk verantwoord bezig.

“Steeds meer bedrijven willen groen zijn”

ATS Transport houdt zich al een aantal jaren actief bezig om mee te werken aan een betere maatschappij, voor zowel mens als milieu. Voor bedrijven die groen willen zijn is kiezen voor ATS Transport daarom een logische keuze.

“Ook op de werkvloer is er aandacht voor duurzaamheid”

In de regio Nijmegen onderscheid ATS Transport als koeriersbedrijf door invulling te geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wat doen ze om op de werkvloer duurzamer bezig te zijn?

referenties-ats-transport.png

Arliza Maria

Top service! Het pakket wordt netjes op afgesproken tijd opgehaald, vriendelijk personeel. Ook fijn dat je een bevestiging krijgt dat de pakket afgeleverd is. Echt een aanrader!

referenties-ats-transport.png

Adri Ana

"Top service! Het pakket wordt netjes op afgesproken tijd opgehaald, vriendelijk personeel. Ook fijn dat je een bevestiging krijgt dat het pakket afgeleverd is. Echt een aanrader!"

referenties-ats-transport.png

Natasja Van Ballegooij -van Well

Super service, vriendelijk en professioneel. Zeker de 5 sterren waard!

referenties-ats-transport.png

Lilian van Ginkel

"Top bedrijf!"

Scroll naar boven