Duurzaam verantwoord bezig zijn voor zowel mens als milieu

Neem contact op ››
  • duurzamer transport
  • deel van de winst doneren
  • samenwerken met UWV

Maatschappelijk verantwoord ondernemen speelt een grote rol bij ATS Transport

“We willen duurzaam verantwoord bezig zijn voor zowel mens al milieu”, zegt Hicham Zerhouni, eigenaar van ATS Transport. Wat houdt dat maatschappelijk verantwoord ondernemen in? En waarom vinden ze dat bij ATS Transport zo belangrijk? In deze zes artikelen lees je alles over hoe ATS Transport invulling geeft aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Van één auto tot heel wagenpark

Ruim tien jaar geleden is Hicham Zerhouni gestart met ATS Transport. Het begon met één auto, maar het is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een wagenpark dat bestaat uit allerlei soorten wagens.

Een balans vinden door maatschappelijk verantwoord ondernemen

ATS Transport is een transportbedrijf dat het belangrijk vindt om wat terug te doen voor deze wereld. Juist omdat transport een vervuilende sector is, vinden ze het belangrijk om hun steentje bij te dragen. Dit doen ze onder andere door maatschappelijk verantwoord ondernemen.

2.jpg

"Inmiddels onderscheiden wij ons in de regio door goed invulling te geven aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen."

Hicham Zerhouni
2.jpg

"We zetten ons graag in voor een betere wereld en willen daar op deze manier ons steentje aan bijdragen."

Hicham Zerhouni

"Omdat we maar één wereld hebben en we daar zuinig op moeten zijn, willen we een soort compensatie voor onze sector bieden."

Bob van Zon

“Je merkt dat ze echt graag willen werken en mee willen doen in onze maatschappij. Met wat extra begeleiding kan dat. En wij willen ze graag die begeleiding bieden.”

Neem contact op ››

“We willen op deze manier iets terugdoen voor de maatschappij”

Door invulling te geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen wil ATS Transport iets terug doen voor de maatschappij. Ze besteden hierbij aandacht aan de drie P’s: People, Planet en Profit. Dit doen ze door samen te werken met het UWV, te investeren in duurzamer transport en een deel van de winst te doneren aan een groen goed doel.

“We bleken al maatschappelijk verantwoord bezig te zijn”

Al jarenlang werkt ATS Transport samen met het UWV. Daarbij heeft aandacht voor een groenere vorm van transport ook steeds meer aandacht gekregen. Zonder dat ze het wisten waren ze bij ATS Transport al heel goed maatschappelijk verantwoord bezig.

“Steeds meer bedrijven willen groen zijn”

ATS Transport houdt zich al een aantal jaren actief bezig om mee te werken aan een betere maatschappij, voor zowel mens als milieu. Voor bedrijven die groen willen zijn is kiezen voor ATS Transport daarom een logische keuze.

“Ook op de werkvloer is er aandacht voor duurzaamheid”

In de regio Nijmegen onderscheid ATS Transport als koeriersbedrijf door invulling te geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wat doen ze om op de werkvloer duurzamer bezig te zijn?

referenties-ats-transport.png

Arliza Maria

Top service! Het pakket wordt netjes op afgesproken tijd opgehaald, vriendelijk personeel. Ook fijn dat je een bevestiging krijgt dat de pakket afgeleverd is. Echt een aanrader!

referenties-ats-transport.png

Adri Ana

"Top service! Het pakket wordt netjes op afgesproken tijd opgehaald, vriendelijk personeel. Ook fijn dat je een bevestiging krijgt dat het pakket afgeleverd is. Echt een aanrader!"

referenties-ats-transport.png

Natasja Van Ballegooij -van Well

Super service, vriendelijk en professioneel. Zeker de 5 sterren waard!

referenties-ats-transport.png

Lilian van Ginkel

"Top bedrijf!"

“Ook op de werkvloer is er aandacht voor duurzaamheid”

ats-transport-Ook-op-de-werkvloer-is-er-aandacht-voor-duurzaamheid-2.jpg08 jan In de regio Nijmegen zit ATS Transport gevestigd. Een transportbedrijf dat alle soorten transport regelt voor de klant. Ze bieden niet alleen pakketdiensten, maar kunnen ook de gehele logistiek ... lees verder

“Steeds meer bedrijven willen groen zijn”

ats-transport-Steeds-meer-bedrijven-willen-groen-zijn-2.jpg11 dec ATS Transport is een koeriersbedrijf dat al jaren actief is in de regio Nijmegen. Voor alle soorten transport kunnen klanten hier terecht. Naast dat ze het bij ATS Transport belangrijk vinden om ... lees verder

“We bleken al maatschappelijk verantwoord bezig te zijn”

ats-transport-We-bleken-al-maatschappelijk-verantwoord-bezig-te-zijn-2.jpg14 nov Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk speerpunt bij het koeriersbedrijf ATS Transport. Maar hoe gaat dat precies in zijn werk bij ATS Transport? Eigenaar en oprichter Hicham ... lees verder

“We willen op deze manier iets terugdoen voor de maatschappij”

ats-transport-We-willen-op-deze-manier-iets-terugdoen-voor-de-maatschappij-2.jpg17 okt Bij ATS Transport is er veel aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Omdat transport een vervuilende sector is, vindt eigenaar Hicham Zerhouni het belangrijk dat ze met het ... lees verder

Een balans vinden door maatschappelijk verantwoord ondernemen

ats-transport-Een-balans-vinden-door-maatschappelijk-verantwoord-ondernemen-1.jpg19 sep ATS Transport is een transportbedrijf dat het belangrijk vindt om wat terug te doen voor deze wereld. “Transport is een vervuilende sector, en juist daarom vinden wij het belangrijk om ons ... lees verder

Van één auto tot heel wagenpark

ats-transport-van-een-auto-tot-heel-wagenpark-1.jpg23 aug Al jarenlang is ATS Transport actief in de regio Nijmegen. ATS is een transportbedrijf dat zich voor allerlei soorten transport inzet. Daarnaast zet ATS Transport zich in voor een duurzamere ... lees verder
Scroll naar boven