header pakketdienst ats transport

PAKKETDIENST met service

Pakketdienst gezocht? Onze koeriers staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar. De kracht van ATS Transport ligt in onze serviceverlening en korte lijnen.

Wij halen het pakket bij u op en leveren het af op plaats van bestemming, zonder tussenkomst van andere bedrijven. Daarnaast geniet u van advies op maat en maatschappelijk verantwoord ondernemen. We ontfermen ons van begin tot eind op vakkundige wijze over uw pakket.

“Van envelop tot pallet”

Pakketdienst van ATS Transport

  • 24/7 bereikbaar
  • Advies op maat
  • Snel en betrouwbaar
  • Transparant advies op maat
  • Groene vorm van transport

Schakel direct onze hulp in of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Graag vertellen we u meer over onze professionele pakketdienst.

Transportoplossing voor ieder pakket

Onze pakketdienst kan u dankzij onze jarenlange ervaring een betrouwbare en transparantie transportoplossing bieden. Zo halen we het pakket bij u op en brengen hem rechtstreeks naar de gewenste plek van bestemming. Hier komen geen andere bedrijven aan te pas.

Zodoende hoeft u niet bang te zijn dat u uw pakket kwijtraakt tijdens het transport. Wij dragen van begin tot eind alle zorg voor uw vracht.

In binnenland en buitenland

Wij zijn als pakketdienst werkzaam in zowel binnenland als buitenland. Of u nou een pakket naar de andere kant van het land wilt laten vervoeren of naar het buitenland. Van Engeland, Slovenië en Denemarken tot aan Spanje. Overal ter wereld kunt u de wagens van ons bedrijf tegen komen.

24 uur per dag bereikbaar

Wij bieden een flexibele 24/7 service. Wanneer u ook contact met ons opneemt om onze hulp in te schakelen: de koeriers staan altijd voor u klaar. We kunnen alle dagen van de week een pakket voor u leveren. Zodoende staan we garant voor een snelle en betrouwbare dienstverlening.

Goedkoopste en duurzaamste oplossing

Samen kijken we welke pakketdienst oplossing voor u het meest geschikt is. Zo voorzien wij u van eerlijk advies en zijn we altijd open over de snelheid, route en prijs. Is een spoedlevering of gekoeld transport nodig? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij hebben altijd ruimte voor spoedleveringen en gekoelde leveringen.

“Uw vracht, onze zorg”

Maak gebruik van onze pakketdienst

De medewerkers van onze pakketdienst brengen uw pakket met veel plezier van A naar B. Schakel vandaag nog onze professionele hulp in of neem contact met ons op voor meer informatie. Bel hiervoor naar 024 260 0052 of vul het contactformulier in. Dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Houd de volgende pagina in de gaten en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Meer informatie 

Wilt u weten wat ATS Transport voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze diensten

Pakketdienst ATS

PAKKETDIENST

Met onze pakketdienst kunt u pakketten naar het binnenland en buitenland versturen. Voor alle soorten pakketten bieden wij een betrouwbare oplossing.

Spoedlevering ATS

SPOEDLEVERINGEN / KOERIERSDIENST

Wij hebben altijd een koerier voor u klaar staan om uw zending binnen de kortst mogelijke tijd te leveren.

Gekoeld transport ATS

GEKOELD TRANSPORT

Met onze voertuigen met gecontroleerde atmosfeer vervoeren wij uw bederfelijke goederen zonder verlies van kwaliteit.

Logistieke dienstverlening ATS

LOGISTIEKE DIENSTVERLENING

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden wij ook logistieke dienstverlening. Wij regelen dan alles van inkoop tot aan het leveren.

sfeerbeeld pakket transport