HF ATS 311022 038

Koeriersdienst in Nijmegen

Professionele koeriersdienst in Nijmegen gezocht? Een koerier ATS Transport staat te allen tijde klaar om uw zending zo snel mogelijk van A naar B te brengen. Wij bieden namelijk een flexibele 24/7 service, waardoor onze koeriers u dag en nacht van dienst kunnen zijn. Wat de zending ook is: van envelop tot pallet. Hierbij staan de termen snel, duurzaam en betrouwbaar centraal. Uw vracht is onze zorg.

“Bij ons is alles mogelijk”

Professionele koeriersdienst te Nijmegen

Waarom kiezen voor onze koerier in Nijmegen? De voordelen op een rij:

  • Flexibele 24/7 service
  • Transparant advies op maat
  • Snel, duurzaam en betrouwbaar
  • Nationale en internationale koeriersdiensten
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • Samenwerking met UWV & Werkbedrijf

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij als koerier bieden? Geen probleem, neem contact met ons op en vraag gerust naar de mogelijkheden die onze koeriers bieden.

Nationaal en internationaal

Het maakt voor onze koeriersdienst in Nijmegen en omgeving niet uit of uw levering nationaal of internationaal verzonden moet worden. De koeriers zijn namelijk zowel nationaal als internationaal actief als koerier. Van een zending van of naar Europa tot aan Latijns-Amerika en Australië, dankzij onze koeriers is alles mogelijk. Indien internationaal transport gewenst is, levert een speciale koerier voor internationaal transport uw levering op de gewenste tijd en plaats af. 

Daarnaast zijn we verhuisd naar een groter pand in de buurt van Nijmegen. Hierdoor kunnen we meer opslag opslaan en zijn we beter bereikbaar. Zo kunnen we ten alle tijden voor u klaar staan. 

Sneltransport middels spoedlevering

Wij bieden ook sneltransport in Nijmegen aan in de vorm van een spoedlevering. Niets is immers vervelender dan een levering die te lang duurt. Wanneer u kiest voor een spoedlevering, wordt de levering niet gecombineerd met de levering van andere pakketten en goederen. Daardoor kunnen we u garanderen dat uw levering zo snel mogelijk bezorgd wordt door een koerier. Neem voor de mogelijkheden van deze dienst gerust contact met ons op.

Advies op maat

Onze koeriersdienst in Nijmegen biedt advies op maat. In overleg met u kijken we naar wat voor uw specifieke levering de beste, goedkoopste en duurzaamste oplossing is. Bij deze pakketdienst bent u te allen tijde gegarandeerd van eerlijk advies, bovendien zijn we altijd transparant. Zo zijn we altijd transparant over de snelheid, prijs en route van de levering door een koerier. Omdat iedere levering anders is, wordt iedere rit speciaal op maat gemaakt.

“Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u als transportbedrijf alle vormen van transport aanbieden.”

Schakel een koerier in Nijmegen in

Bent u overtuigd van de voordelen die onze koeriersdienst in Nijmegen u biedt? Neem dan contact met ons op en schakel direct een koerier in. Wanneer u vragen of opmerkingen heeft over wat de koeriers voor u kunnen betekenen, kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen of telefonisch contact op te nemen via 024-2600052. Graag helpen we u verder.

Dienstleistungen

Pakketdienst ATS

PAKETDIENST

Unser Paketdienst ermöglicht Ihnen den Versand von Paketen ins In- und Ausland. Wir bieten eine zuverlässige Lösung für alle Arten von Paketen.

Spoedlevering ATS

EILSENDUNGEN / KURIERDIENST

Wir haben immer einen Kurier bereit, der Ihre Sendung innerhalb kürzester Zeit zustellt.

Gekoeld transport ATS

KÜHLTRANSPORT

Mit unseren Fahrzeugen mit kontrollierten Temperaturen transportieren wir Ihre verderblichen Waren ohne Qualitätsverlust.

Logistieke dienstverlening ATS

LOGISTISCHE DIENSTLEISTUNGEN

Um Ihnen das Leben so einfach wie möglich zu machen, bieten wir auch logistische Dienstleistungen an. Wir kümmern uns dann um alles von der Beschaffung bis zur Auslieferung.

sfeerbeeld gekoeld transport klein