• header-gekoeld-transport-ats-transport.jpg

GEKOELD TRANSPORT

Bij ATS Transport kunt u terecht voor allerlei soorten transport, waaronder ook gekoeld transport. Heeft u een levering die bederfelijk is? Ook deze goederen zijn bij ATS Transport in goede handen. Met onze voertuigen met gecontroleerde atmosfeer vervoeren wij uw bederfelijke goederen zonder verlies van kwaliteit. Wij werken volgens de richtlijnen van HACCP en daardoor kunnen wij garanderen dat de voedselveiligheid tijdens het transport wordt gewaarborgd. Wij voeren gekoeld transport zowel in binnen- als in buitenland uit. Wilt u uw zending gekoeld vervoeren? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Wilt u weten wat ATS Transport voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op ››

Onze diensten

Pakketdienst-ATS.svg

PAKKETDIENST

Met onze pakketdienst kunt u pakketten naar het binnenland en buitenland versturen. Voor alle soorten pakketten bieden wij een betrouwbare oplossing.

Lees meer ››
Spoedlevering-ATS.svg

SPOEDLEVERINGEN

Wij hebben altijd een koerier voor u klaar staan om uw zending binnen de kortst mogelijke tijd te leveren.

Lees meer ››
Gekoeld transport-ATS.svg

GEKOELD TRANSPORT

Met onze voertuigen met gecontroleerde atmosfeer vervoeren wij uw bederfelijke goederen zonder verlies van kwaliteit.

Lees meer ››
Logistieke-dienstverlening-ATS.svg

LOGISTIEKE DIENSTVERLENING

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden wij ook logistieke dienstverlening. Wij regelen dan alles van inkoop tot aan het leveren.

Lees meer ››

Gekoeld transport door ATS Transport

  • 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar;
  • Altijd advies op maat;
  • Wij doen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wilt u gekoeld transport via ATS Transport regelen? Neem dan direct contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. U neemt contact met ons op middels onderstaande button.

Het transporteren van uw goederen

Alle producten die bederfelijk zijn, moeten gekoeld getransporteerd worden. Wij kunnen dit voor u regelen. Onze voertuigen hebben een gecontroleerde atmosfeer en kunnen uw goederen transporteren op de temperatuur die wenselijk is. De kwaliteit van uw goederen is bij ons gegarandeerd doordat wij werken volgens de HACCP richtlijnen.

Naast transport binnen Nederland, kunnen wij ook het transport naar het buitenland uitvoeren. Het is ons doel om het transport op een zo snelle en efficiënte manier mogelijk uit te voeren. Hiermee besparen wij tijd, ruimte en geld. Wij kunnen alle vormen van logistieke dienstverlening voor u uitvoeren. Dit is zowel het vervoer van uw goederen, als de planning, eventuele opslag en het voorbereiden van de goederenstroom.

HACCP richtlijnen

HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points. Het is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat uw voedingsmiddelen met zo weinig mogelijk risico gekoeld vervoeren. Deze richtlijnen zijn opgesteld vanuit de Europese Unie. Dit betekent dat wij uw voedingsmiddelen ook in het buitenland kunnen vervoeren aangezien de richtlijnen voor heel Europa gelden.

De HACCP richtlijnen zijn gebaseerd op zeven principes. Er is verder geen tastbare handleiding voor. Wij werken altijd volgens deze zeven principes. Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw voedingsmiddelen gekoeld getransporteerd worden zonder dat u gevaar hebt dat deze bederven, besmet raken, of dat er andere gevaren voor consumenten ontstaan.

Complete logistieke dienstverlening

Wij staan zeven dagen per week, 24 uur per dag, voor u klaar. Dit betekent dat u ons ook in kunt schakelen voor spoedtransport. Onze koeriers staan altijd voor u klaar om uw zending zo snel mogelijk te leveren. Hebt u een spoedtransport? Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden. Verder zit u bij ons goed voor andere diensten op het gebied van ons logistics. Wij lichten u hier graag over in. 

Schakel ons in voor uw gekoeld transport

Onze voertuigen met gecontroleerde atmosfeer staan klaar om uw zending te transporteren zonder kans op bederf door middel van koeltransport . Neem direct contact met ons op om te mogelijkheden te bespreken. Hebt u nog vragen? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Scroll naar boven