header spredle page (1)

Duurzaam verantwoord bezig zijn voor zowel mens als milieu

usp ats transport (1)
duurzamer transport
usp ats transport (1)
deel van de winst doneren
usp ats transport (1)
samenwerken met UWV

Maatschappelijk verantwoord ondernemen speelt een grote rol bij ATS

ATS Transport BV MVO

“We willen duurzaam verantwoord bezig zijn voor zowel mens al milieu”, zegt Hicham Zerhouni, eigenaar van ATS Transport. Wat houdt dat maatschappelijk verantwoord ondernemen in? En waarom vinden ze dat bij ATS Transport zo belangrijk? In deze zes artikelen lees je alles over hoe ATS Transport invulling geeft aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Van één auto tot heel wagenpark

Ruim tien jaar geleden is Hicham Zerhouni gestart met ATS Transport. Het begon met één auto, maar het is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een wagenpark dat bestaat uit allerlei soorten wagens.

Een balans vinden door maatschappelijk verantwoord ondernemen

ATS Transport is een transportbedrijf dat het belangrijk vindt om wat terug te doen voor deze wereld. Juist omdat transport een vervuilende sector is, vinden ze het belangrijk om hun steentje bij te dragen. Dit doen ze onder andere door maatschappelijk verantwoord ondernemen.

logo ATS Transport BV nieuw

"Inmiddels onderscheiden wij ons in de regio door goed invulling te geven aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen."

Hicham Zerhouni

"We zetten ons graag in voor een betere wereld en willen daar op deze manier ons steentje aan bijdragen."

Hicham Zerhouni

"Omdat we maar één wereld hebben en we daar zuinig op moeten zijn, willen we een soort compensatie voor onze sector bieden."

Bob van Zon

sfeerbeeld maatschappelijk verantwoord ondernemen ats transport

“Je merkt dat ze echt graag willen werken en mee willen doen in onze maatschappij. Met wat extra begeleiding kan dat. En wij willen ze graag die begeleiding bieden.”

“We willen op deze manier iets terugdoen voor de maatschappij”

Door invulling te geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen wil ATS Transport iets terug doen voor de maatschappij. Ze besteden hierbij aandacht aan de drie P’s: People, Planet en Profit. Dit doen ze door samen te werken met het UWV, te investeren in duurzamer transport en een deel van de winst te doneren aan een groen goed doel.

ATS Transport BV

“We bleken al maatschappelijk verantwoord bezig te zijn”

Al jarenlang werkt ATS Transport samen met het UWV. Daarbij heeft aandacht voor een groenere vorm van transport ook steeds meer aandacht gekregen. Zonder dat ze het wisten waren ze bij ATS Transport al heel goed maatschappelijk verantwoord bezig.

“Steeds meer bedrijven willen groen zijn”

ATS Transport houdt zich al een aantal jaren actief bezig om mee te werken aan een betere maatschappij, voor zowel mens als milieu. Voor bedrijven die groen willen zijn is kiezen voor ATS Transport daarom een logische keuze.

“Ook op de werkvloer is er aandacht voor duurzaamheid”

In de regio Nijmegen onderscheid ATS Transport als koeriersbedrijf door invulling te geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wat doen ze om op de werkvloer duurzamer bezig te zijn?

logo ATS Transport BV nieuw

Arliza Maria

Top service! Het pakket wordt netjes op afgesproken tijd opgehaald, vriendelijk personeel. Ook fijn dat je een bevestiging krijgt dat de pakket afgeleverd is. Echt een aanrader!

Joost van den Berg

"Ik belde ATS om een pakket met spoed naar Rotterdam te brengen. Een koerier was binnen een half uur bij mij en heeft het pakket netjes afgeleverd. Goede communicatie en aflevering!"

Natasja Van Ballegooij -van Well

Super service, vriendelijk en professioneel. Zeker de 5 sterren waard!

Lilian van Ginkel

"Top bedrijf!"

ats transport Ook op de werkvloer is er aandacht voor duurzaamheid 2 (1)

“Ook op de werkvloer is er aandacht voor duurzaamheid”

In de regio Nijmegen zit ATS Transport gevestigd. Een transportbedrijf dat alle soorten transport regelt voor de klant. Ze bieden niet alleen pakketdiensten, maar kunnen ook de gehele logistiek van een bedrijf uit handen nemen. Onderscheidend van andere koeriersbedrijven in de regio is ATS Transport doordat ze invulling geven aan het beleid voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hoe uit zich dat bij ATS Transport?