PBF HiRes ATSTransport 23

SPOEDLEVERINGEN / KOERIERSDIENST

SPOEDLEVERINGEN / KOERIERSDIENST

Voor koeriersdiensten en spoedleveringen kunt u terecht bij ATS Transport. Wij hebben altijd een koerier voor u klaar staan om uw zending binnen de kortst mogelijke tijd te leveren. Door onze jarenlange ervaring en grote verscheidenheid aan voertuigen weet u zeker dat uw zending veilig en zo snel mogelijk op plaats van bestemming kan worden geleverd.

24/7 bereikbaar voor koeriersdiensten

 • Flexibele 24/7 service
 • Transparant advies op maat
 • Snel, duurzaam en betrouwbaar
 • Nationale en internationale koeriersdiensten
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen
 • Samenwerking met UWV & Werkbedrijf

Heeft u een pakket of pellet dat met spoed moet worden afgeleverd? Of bent u bijvoorbeeld uw paspoort vergeten en wilt u die zo snel mogelijk laten brengen? Ook daarvoor zit u goed bij ATS Transport. Neem direct contact met ons op. Dan gaan wij voor u aan de slag.

Spoedleveringen in korte tijd bezorgd

Bij een spoedlevering wordt uw levering niet gecombineerd met andere bestellingen. Waardoor we kunnen garanderen dat uw levering in een zo kort mogelijke tijd kan worden bezorgd. Neem contact met ons op als u wilt weten wat wij voor uw express transport kunnen betekenen.

“Wij dragen van begin tot eind alle zorg voor uw pakket”

Koerierdiensten: nationaal en internationaal

Wij zijn zowel nationaal als internationaal actief met onze koerierdiensten. Onze koeriers verzorgen internationale zendingen. Ongeacht het land waar u het pakket vandaan wilt halen of naartoe wilt sturen.

Of het nu gaat om landen binnen Europa of in Latijns-Amerika, alles is bij ons mogelijk. Een speciale koerier voor internationaal transportvervoert de producten naar de juiste plek op de gewenste datum en tijdstip.

Onze diensten: pakketdienst en logistieke dienstverlening

Samen bekijken we wat de beste, goedkoopste en duurzaamste oplossing is voor uw pakket. Een eerlijk advies en transparantie over de snelheid, route en prijs vinden wij belangrijk. Iedere levering is anders, dus iedere rit wordt op maat gemaakt. ATS Transport levert de volgende koeriersdiensten:

 • Pakketdienst
 • Gekoeld transport
 • Spoedleveringen
 • Gekoelde opslag
 • Logistieke dienstverlening

“ATS Transport is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar”

Gekoeld transport

Ook goederen die gekoeld vervoerd moeten worden zijn bij ons in goede handen. Onze bestel- en vrachtwagens met gecontroleerde atmosfeer vervoeren uw bederfelijke goederen zonder verlies van kwaliteit. Wij werken volgens de richtlijnen van HACCP en daardoor kunnen wij garanderen dat de voedselveiligheid tijdens het gekoeld transport volledig wordt gewaarborgd.

Schakel een van onze koeriersdiensten in

Wilt u gebruik maken van een van onze koeriersdiensten? Kom dan snel met ons in contact. U bereikt ons via het contactformulier of door te bellen naar 024-2600052.

Meer informatie

Wilt u weten wat ATS Transport voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze diensten

Pakketdienst ATS

PAKKETDIENST

Met onze pakketdienst kunt u pakketten naar het binnenland en buitenland versturen. Voor alle soorten pakketten bieden wij een betrouwbare oplossing.

Spoedlevering ATS

SPOEDLEVERINGEN / KOERIERSDIENST

Wij hebben altijd een koerier voor u klaar staan om uw zending binnen de kortst mogelijke tijd te leveren.

Gekoeld transport ATS

GEKOELD TRANSPORT

Met onze voertuigen met gecontroleerde atmosfeer vervoeren wij uw bederfelijke goederen zonder verlies van kwaliteit.

Logistieke dienstverlening ATS

LOGISTIEKE DIENSTVERLENING

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden wij ook logistieke dienstverlening. Wij regelen dan alles van inkoop tot aan het leveren.

sfeerbeeld gekoeld transport klein