6

LOGISTIEKE DIENSTVERLENING

Uw complete logistieke dienstverlening uitbesteden aan een betrouwbaar transportbedrijf? Wij van ATS Transport regelen dit voor u. Wij zorgen voor het totale proces: van de inkoop, het voorraadbeheer en het inpakken tot aan het vervoer en de levering. Op deze manier heeft u geen omkijken meer naar het transport en alle andere bijbehorende transportzaken.

Professionele logistieke dienstverlening | ATS Transport

  • Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar;
  • Wij regelen de complete logistieke dienstverlening;
  • U krijgt altijd advies op maat;
  • Wij doen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten als logistieke dienstverlener? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0) 24 2600 052, of vul het contactformulier in op onze website.

Wat is logistieke dienstverlening?

De betekenis van logistieke dienstverlening is als volgt: de juiste goederen, op de juiste tijd, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheden tegen minimale kosten. Wij zeggen dan ook niet voor niets: “Uw vracht is onze zorg!”.

Tijd, ruimte en geld besparen

Het is aan te raden om het gehele logistieke proces uit te besteden aan een deskundige partij als ATS Transport. Wij voeren uw transport namelijk op een veel snellere en efficiëntere manier uit. Hiermee bespaart u tijd, ruimte en geld. Dit kunt u weer aan andere belangrijke zaken besteden.

Wij maken het u gemakkelijk

Het is ons doel als logistieke dienstverlener om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken voor u. Alle vormen van logistieke dienstverlening kunnen we uitvoeren. Wij vervoeren de goederen, zorgen voor eventuele opslag (warehousing), regelen de planning en het voorbereiden van de goederenstroom. Daarnaast leveren wij de producten af op de plaats van bestemming.

Op deze manier hoeft u zich geen zorgen meer te maken over alle stappen die bij de logistiek komen kijken. Wij verzorgen u van A tot Z. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u een professionele logistieke dienstverlening aanbieden.

“Wat is logistieke dienstverlening? In onze nieuwsberichten leest u het antwoord op deze vraag!”

Logistieke dienstverlener

Als logistieke dienstverlener hanteren wij een specifieke werkwijze die zeer wordt gewaardeerd door onze klanten. Zowel logistieke dienstverlening als express service verlenen wij voor bedrijven. Zo kunnen we een brede doelgroep aanspreken.

Een belangrijk onderdeel van onze werkwijze is Customer Intimacy, ofwel loyaal zijn naar onze klanten. Zo verkopen wij nooit een ‘nee’ naar onze klanten. Zowel voor bedrijven en particulieren uit Nederland als internationale bedrijven lossen wij alle logistieke problemen op.

Luchtvracht en zeevracht

De logistieke dienstverlening bestaat uit veel verschillende onderdelen. Hierbij kunt u denken aan luchtvracht, zeevracht, landtransport, opslag en overslag.

Bij deze onderdelen van het logistiek management moet er rekening gehouden worden met veel bijkomstigheden. Dit kan voor uzelf erg lastig zijn. Daarom bieden wij ons aan als logistieke dienstverlener. Tevens houden wij het nieuws in de gaten rondom de logistiek. Zo blijven wij altijd up to date.

Nieuws

In ons nieuwsoverzicht vindt u al onze nieuwsberichten over de logistieke sector. Wij vinden het belangrijk dat ook onze klanten op de hoogte kunnen blijven van het laatste nieuws. U kunt dus altijd een kijkje komen nemen als u geïnteresseerd bent.

Een paar voorbeelden van onze nieuwsberichten zijn:

Nationale- en internationale dienstverlening

Wij bieden verschillende koeriers- en vervoersdiensten aan. Niet alleen nationaal, maar ook internationaal. Onze koeriers staan altijd voor u klaar. Dit betekent dat u 24 uur per dag, 7 dagen per week, onze diensten kunt aanvragen.

Wij beslissen in overleg met u wat de beste manier van transport is voor uw logistieke diensten. Dit doen wij volgens onze algemene voorwaarden.

Van pakketdiensten tot aan gekoeld transport

Naast de logistieke dienstverlening verzorgen wij nog meer diensten:

Neem contact met ons op

Wij zijn uw betrouwbare partner in logistieke dienstverlening. Wilt u gebruikmaken van onze diensten? Neem dan gelijk contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31(0)242600052.

Heeft u nog vragen of wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Dan kunt u uiteraard ook contact opnemen. U kunt ons ook vinden op onze diverse social media kanalen als Facebook, Twitter en Instagram.

Meer informatie

Wilt u weten wat ATS Transport voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze diensten

Pakketdienst ATS

PAKKETDIENST

Met onze pakketdienst kunt u pakketten naar het binnenland en buitenland versturen. Voor alle soorten pakketten bieden wij een betrouwbare oplossing.

Spoedlevering ATS

SPOEDLEVERINGEN / KOERIERSDIENST

Wij hebben altijd een koerier voor u klaar staan om uw zending binnen de kortst mogelijke tijd te leveren.

Gekoeld transport ATS

GEKOELD TRANSPORT

Met onze voertuigen met gecontroleerde atmosfeer vervoeren wij uw bederfelijke goederen zonder verlies van kwaliteit.

Logistieke dienstverlening ATS

LOGISTIEKE DIENSTVERLENING

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden wij ook logistieke dienstverlening. Wij regelen dan alles van inkoop tot aan het leveren.

sfeerbeeld1 (1)