2

OVERZICHT VAN HET LAATSTE NIEUWS

Bij ATS zit Nathali helemaal op haar plek

Nathali werkt al tweeënhalf jaar bij ATS Transport. In haar bakwagen rijdt ze de hele regio Nijmegen door om allerlei verschillende bestellingen af te leveren. Ze heeft het er erg naar haar zin. Sterker nog, bij dit transportbedrijf zit ze precies op haar plek.

Even terugblikken.… wauw!

De waan van de dag overheerst, zeker in de logistieke sector. Iedere dag opnieuw zetten we bij ATS alles op alles om uw vracht op tijd op zijn bestemming te krijgen. Maar af en toe moet je tussen de bedrijven door ook eens even pas op de plaats maken, om je heen kijken en beseffen: wauw, wat hebben we een mooi bedrijf!

Koerierswerk, dit komt erbij kijken

‘Ik hou van autorijden.’ Voor veel chauffeurs van onze koeriersdienst is dit de belangrijkste reden waarom ze naar een baan als koerier gesolliciteerd hebben. Logisch, want als koerier ben je natuurlijk altijd onderweg. Maar koerierswerk is meer dan autorijden. We leggen het je graag uit!

Waarom Jos bij ATS Transport wil blijven werken...

ATS Transport is een transportbedrijf in de regio Nijmegen, die verschillende koeriers- en vervoersdiensten aanbiedt, zowel op nationaal als internationaal niveau. Jos werkt al anderhalf jaar voor ATS Transport en heeft het er goed naar zijn zin. Hij houdt van werken en was na zijn pensioengerechtigde leeftijd dan ook niet van plan om hier mee op te houden. Het zou zomaar eens kunnen dat hij zelfs tot na zijn 75e nog door blijft gaan!

Leer onze chauffeur Jeroen kennen!

Jeroen Hoogeveen (31) werkt nu al 3 jaar als chauffeur bij ATS Koeriers en Express. Voordat hij hier kwam, heeft hij 10 jaar als automonteur gewerkt, maar pas bij ATS heeft hij echt zijn plaats gevonden. Hij houdt van zijn werk en voelt zich er helemaal thuis. Hij is dan ook zeker niet van plan om snel bij ATS weg te gaan!

ATS Transport BV

‘ATS heeft echt een sociaal hart’

Soms zijn er omstandigheden waardoor iemand geen werk kan vinden. Vooral als diegene een rugzakje met zich meedraagt, loopt hij of zij het risico eeuwig langs de zijlijn te komen staan. Zonde, want iedereen heeft talenten. Je moet alleen de kans krijgen deze te ontwikkelen en benutten. Die kans geven we bij ATS. Carla Jenniskens, consulent bedrijfsdienstverlening bij Werkbedrijf Het Rijk van Nijmegen, vertelt erover. 

‘ATS geeft medewerkers een extra kans’

Iedereen met een WIA-, WAJONG- en WW-uitkering verdient een kans en wij hebben regelmatig nieuwe collega’s nodig. Die combinatie zorgt voor een nauwe samenwerking met het WerkgeversServicepunt Rijk van Nijmegen. We vroegen Stefan Giesbers, Adviseur Werkgeversdienstverlening UWV, om iets over onze samenwerking te vertellen. 

Foto BHV.nl

BHV.NL kiest voor mede-pionier ATS

Zo’n drie jaar geleden stond BVH.NL vanwege een snelle groei van het bedrijf voor belangrijke investeringskeuzes. Als gevolg daarvan zetten ze een businesscase op om hun transport onder de loep te nemen. Conclusie: uitbesteden was goedkoper dan het transport in eigen beheer houden. Eric Schrijver van BHV.NL legt uit waarom ze vervolgens kozen voor ATS Transport.

ats onze logistieke dienstverleners komen overal

Onze logistieke dienstverleners komen overal!

ATS Transport is een logistieke dienstverlener in Wijchen, vlakbij Nijmegen. We opereren zowel nationaal en internationaal. Ook wat betreft de vracht zijn we flexibel. Van de kleinste envelop tot een vracht van 3 ton: we weigeren niets. “Onze medewerkers rijden overal heen als het wordt gevraagd”, aldus bedrijfsleider Bob van Zon.

ATS_Snelle bezorging nodig Wij staan voor u klaar_2

Snelle bezorging nodig? Wij staan voor u klaar!

Zoekt u een logistieke dienstverlener die te allen tijde een oplossing voor u zoekt? Dan bent u bij ATS Transport aan het goede adres. Hoe laat het ook is, wij zijn u van dienst. “Het is niet meer van deze tijd om als transportbedrijf een 9 tot 5 mentaliteit te hebben. Wij gaan er gewoon in het holst van de nacht uit voor onze klanten”, aldus Bob van Zon, bedrijfsleider van ATS Transport.

ATS_Zo gaat ATS Transport te werk_2

Zo gaat ATS Transport te werk

ATS Transport hanteert een specifieke werkwijze die zeer wordt gewaardeerd door onze klanten. We bieden zowel logistieke dienstverlening als koeriersdiensten aan. Zo kunnen we een brede doelgroep aanspreken. “Bij een logistiek proces komt veel kijken. Niet ieder bedrijf is hierin gespecialiseerd, daarom willen wij graag het complete proces uit handen nemen”, aldus Bob van Zon, bedrijfsleider van ATS Transport.  

ATS_Wij verkopen geen nee aan onze klanten_2

“Wij verkopen geen ‘nee’ aan onze klanten!”

Zoekt u een bedrijf dat uw goederen veilig verplaatst van A naar B? Of bent u op zoek naar een bedrijf dat het gehele logistieke proces op gebied van transport voor u verzorgt? ATS Transport biedt beide mogelijkheden. “Iedereen kan bij ons terecht. Wij verkopen geen ‘nee’ aan onze klanten en lossen alle logistieke problemen op. Zowel nationaal als internationaal en voor bedrijven als particulieren. Overal is een mouw aan te passen”, aldus bedrijfsleider Bob van Zon. Hieronder een aantal redenen waarom onze dienstverlening een uitkomst is voor u.

ATS_Alles op gebied van transport uitbesteden_2

Alles op gebied van transport uitbesteden?

Goederenvervoer is een vak apart. U moet hiervoor zoveel zaken regelen. Denk aan magazijnbeheer, inpakken, plannen, vervoeren, et cetera. Het is beter uw transport uit te besteden aan een deskundige partij die dit een stuk sneller en efficiënter kan uitvoeren. Hiermee bespaart u tijd, ruimte en geld. Bob van Zon, bedrijfsleider van ATS Transport: “Wij regelen het transport van goederen in de breedste zin van het woord. Zowel de express service als het gehele logistieke proces.”

ATS_Wij regelen de complete logistieke dienstverlening_2

“Wij regelen de complete logistieke dienstverlening”

Bij ATS Transport zeggen we altijd: “Uw vracht, onze zorg!” En dat menen we ook. Het liefst regelen we voor u de complete logistieke dienstverlening. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat hier allemaal bij komt kijken. “ATS Transport staat bekend om uitstekende express service, maar wij doen veel meer. We kunnen onze klanten ook volledig ontzorgen, zodat ze nergens meer naar om hoeven te kijken en zich bezig kunnen houden met de zaken waar zij zelf goed in zijn”, aldus Bob van Zon, bedrijfsleider bij ATS Transport.

ats transport Ook op de werkvloer is er aandacht voor duurzaamheid 2 (1)

“Ook op de werkvloer is er aandacht voor duurzaamheid”

In de regio Nijmegen zit ATS Transport gevestigd. Een transportbedrijf dat alle soorten transport regelt voor de klant. Ze bieden niet alleen pakketdiensten, maar kunnen ook de gehele logistiek van een bedrijf uit handen nemen. Onderscheidend van andere koeriersbedrijven in de regio is ATS Transport doordat ze invulling geven aan het beleid voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hoe uit zich dat bij ATS Transport?

Neem contact op ››