header gekoeld transport ats transport (1)@1x

Koeltransport uitgevoerd door ATS Transport

Bij ATS Transport kunt u terecht voor allerlei soorten transport, waaronder ook gekoeld transport. Heeft u een levering die bederfelijk is? Ook deze goederen zijn bij ATS Transport in goede handen. Met onze voertuigen met gecontroleerde atmosfeer vervoeren wij uw bederfelijke goederen zonder verlies van kwaliteit. Wij werken volgens de richtlijnen van HACCP en daardoor kunnen wij garanderen dat de voedselveiligheid tijdens het transport wordt gewaarborgd. Wij voeren gekoeld transport zowel in binnen- als in buitenland uit. Wilt u uw zending gekoeld vervoeren? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Wilt u weten wat ATS Transport voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze diensten

Pakketdienst ATS

PAKKETDIENST

Met onze pakketdienst kunt u pakketten naar het binnenland en buitenland versturen. Voor alle soorten pakketten bieden wij een betrouwbare oplossing.

Spoedlevering ATS

SPOEDLEVERINGEN / KOERIERSDIENST

Wij hebben altijd een koerier voor u klaar staan om uw zending binnen de kortst mogelijke tijd te leveren.

Gekoeld transport ATS

GEKOELD TRANSPORT

Met onze voertuigen met gecontroleerde atmosfeer vervoeren wij uw bederfelijke goederen zonder verlies van kwaliteit.

Logistieke dienstverlening ATS

LOGISTIEKE DIENSTVERLENING

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden wij ook logistieke dienstverlening. Wij regelen dan alles van inkoop tot aan het leveren.

sfeerbeeld pakket transport (1)

Gekoeld transport door ATS Transport

  • 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar;
  • Altijd advies op maat;
  • Wij doen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wilt u gekoeld transport via ATS Transport regelen? Neem dan direct contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. U neemt contact met ons op middels onderstaande button.

Bepaalde goederen moeten door middel van koeltransport verplaatst worden van de ene locatie naar de andere. Dit omdat deze goederen anders kunnen bederven. Handelt uw bedrijf in dit soort goederen? Dan kunt u wellicht hulp van ATS Transport gebruiken! Al jaren zijn wij actief in gekoeld transport en doen er alles aan om de goederen op de juiste temperatuur te transporteren. Ook als de goederen naar een locatie in het buitenland vervoerd moeten worden. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan zeker dit artikel en leer ATS Transport beter kennen en ontdek meer over onze dienst ‘koeltransport’.

koeltransport werkkleding atstransport

Koeltransport inzetten voor uw goederen 

Alle producten die mogelijk kunnen bederven, moeten gekoeld getransporteerd worden. Gelukkig kunnen wij u daarbij ondersteunen. De voertuigen die wij voor gekoeld transport gebruiken hebben allen een gecontroleerde atmosfeer en kunnen uw goederen transporteren op de temperatuur die wenselijk is.

Naast het transport dat plaatsvindt binnen Nederland, helpen wij u ook bij koeltransport naar het buitenland. Het is ons doel om het transport op een zo snelle, efficiënte en veilige manier mogelijk uit te voeren. Hiermee besparen wij en u tijd, ruimte en geld. Naast het koeltransport kunnen wij ook andere vormen van logistieke dienstverlening voor u uitvoeren zoals pakketdiensten, spoedleveringen of het maken van planningen. Tijdens al onze diensten hanteren wij de HACCP-richtlijnen. Op deze manier is de kwaliteit van het transport van uw goederen gegarandeerd.  

Koeltransport en de HACCP richtlijnen 

HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points. Het is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat uw voedingsmiddelen met zo weinig mogelijk risico gekoeld getransporteerd worden. Deze richtlijnen zijn opgesteld vanuit de Europese Unie. Dit houdt in dat wij uw goederen in zowel binnen-en buitenland kwalitatief gezien juist moeten vervoeren. 

koeltransport vorkheftruc atstransport

HACCP richtlijnen zijn gebaseerd op de volgende zeven principes:

  1. Bepaal alle mogelijke gevaren van de bedrijfsprocessen;
  2. Bepaal vervolgens de Critical Control Points. Ook wel afgekort tot CCP. Deze punten voorkomen een gevaar voor de voedselveiligheid;
  3. Het is nu tijd om per CCP de norm vast te stellen;
  4. Leg vast hoe de CCP's gecontroleerd kunnen worden en monitor constant of deze punten nageleefd worden;  
  5. Stel maatregelen vast voor wanneer blijkt dat de CPP niet voldoet aan de eerder vastgestelde norm;
  6. Controleer of het HACCP-plan de veiligheid genoeg waarborgt;
  7. Leg alles vast door middel van registraties en documentaties. Op deze manier kunt u alles teruglezen. Mocht het een keer misgaan, dan kunt u precies nalezen op welk moment dit kon gebeuren.

Gekoeld transport is op iedere dag mogelijk 

Wij staan zeven dagen per week, 24 uur per dag, voor u klaar. Heeft uw koeltransport onverhoopt spoed? Onze spoedkoeriers en onze voertuigen met gecontroleerde atmosfeer staan klaar om uw zending te transporteren zonder kans op bederf met behulp van gekoeld transport.

Kunt u hulp gebruiken bij de transport van uw goederen? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Ook bij overige vragen kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via de telefoon of mail.

Wij helpen u verder. 

Neem contact op