header nieuws ats transport

Bij ATS zit Nathali helemaal op haar plek

01-12-2022

Nathali werkt al tweeënhalf jaar bij ATS Transport. In haar bakwagen rijdt ze de hele regio Nijmegen door om allerlei verschillende bestellingen af te leveren. Ze heeft het er erg naar haar zin. Sterker nog, bij dit transportbedrijf zit ze precies op haar plek.

Ontmoet Nathali

Nathali (51) heeft een manier gevonden om van haar passie haar werk te maken. In het verleden heeft ze in de catering én in een paardenhandelsstal gewerkt. Toch is haar grote passie altijd auto’s en het besturen daarvan geweest. En dat maakt haar werk bij ATS ook zo leuk; het is de ideale manier om haar passie met haar werk te combineren. Dit brengt elke dag weer een lach op haar gezicht. En dat is maar goed ook, want dat past perfect bij haar motto: “Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!”

De gemiddelde werkdag

Nathali is een vroege vogel. Ze start haar werkdag gewoonlijk om 05:30 met een broodroute. “Ik lever het brood bij de vaste klanten af. Mijn route loopt van Groesbeek naar Wijchen en eindigt in Beneden-Leeuwen. Als ik het brood heb gelost, laad ik de lege kratten weer in en neem ik deze mee terug naar ATS. Na het lossen van de lege kratten, stap ik weer in de bus of de bakwagen. Vervolgens rijd ik nog verschillende routes die aan mij zijn gekoppeld.” Deze routes hangen af van wat de dag brengt. Soms rijdt Nathali het hele land door met een bakwagen vol pallets, of juist maar met één envelop. Zo legt ze vele kilometers af. “Ik rijd zo’n 1500 tot 2000 kilometer per week.”

Het beste aan haar baan is toch wel het onderweg zijn. “Ik vind het ‘onderweg zijn’ heerlijk. Ik luister vaak naar mijn eigen muziek en wissel snelwegen af met landwegen. Zo blijf ik alert en zie ik allerlei mooie stukken van Nederland.” Ook het klantencontact dat ze heeft opgebouwd vindt ze erg leuk. “Ik ken de klanten goed en er is altijd ruimte voor een praatje.”

Plannen voor de toekomst

Nathali vindt het prettig om bij ATS te werken. “Het is een fijn bedrijf met fijne collega’s. We weten wat we aan elkaar hebben. De zaterdag rijd ik met een vaste club en het contact dat wij hebben is erg gezellig.” Ze vindt het werk zo leuk dat ze dit het liefst tot aan haar pensioen zou willen blijven doen. “Wie weet ga ik in de toekomst nog mijn rijbewijs voor vrachtwagenchauffeuse halen, maar ik zit zeker op mijn plek in de bakwagen met mijn broodroute!”

Dit artikel delen:

Neem contact op ››