• header-nieuws-ats-transport.jpg

« Terug

Onze logistieke dienstverleners komen overal!

ATS_Onze-logistieke-dienstverleners-komen-overal_1.jpg01 mrt

ATS Transport is een logistieke dienstverlener in Wijchen, vlakbij Nijmegen. We opereren zowel nationaal en internationaal. Ook wat betreft de vracht zijn we flexibel. Van de kleinste envelop tot een vracht van 3 ton: we weigeren niets. “Onze medewerkers rijden overal heen als het wordt gevraagd”, aldus bedrijfsleider Bob van Zon.

Logistiek Nijmegen

Italië, Slovenië, Engeland, Denemarken, Spanje, Portugal, België, Duitsland: overal kun je de wagens van ATS Transport tegenkomen. De omgeving van Nijmegen is wat onze logistieke dienstverlening betreft een ideale locatie. Zowel de rest van Nederland als het buitenland is goed bereikbaar. “We zijn ook veel bedrijven in onze eigen regio van dienst. Omdat ze dichtbij zitten kunnen we van hen zelfs het gehele logistieke proces overnemen. We beheren dan de voorraad, regelen de inkoop, pakken de pakketten in en zorgen ervoor dat ze op tijd geleverd worden. Daarbij is Customer Intimacy niet alleen loyaal zijn naar klanten, maar ook veel service leveren”.

“We willen graag een extra loods bijbouwen, zodat we onze opslagdienst nog verder kunnen uitbreiden.”

Dien jouw opdracht in

Pakketten opslaan

Op onze locatie in Nijmegen is het mogelijk om grote pakketten op te slaan. We hebben speciaal hiervoor een grote loods. Bob: “We willen graag een extra loods bijbouwen, zodat we onze opslagdienst nog verder kunnen uitbreiden. Dit is ideaal voor bedrijven die goederen willen verzenden maar binnen hun eigen pand niet genoeg opslagruimte hebben.” Zo slaan we bijvoorbeeld sporttape op voor onze klant MLA Sporttape. Wij kopen hun tape in, verpakken het en versturen het naar hun klanten.

Logistieke dienstverlening

Bent u geïnteresseerd in onze logistieke dienstverlening? Neem dan vooral contact met ons op. We luisteren aandachtig naar uw wensen en zoeken samen met u naar de juiste oplossing voor uw logistieke vraagstuk. U bent ook van harte welkom ons bedrijf te bezoeken. De koffie staat klaar!

Dien jouw opdracht in

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven