Wij bieden alles op het gebied van transport

Dien uw opdracht in
  • kleine en uitgebreide transportopdrachten
  • altijd bereikbaar
  • van voorraadbeheer tot aan levering

Wij bieden alles op gebied van transport

De meeste klanten maken tevreden gebruik van onze express service. Daar zijn wij als ervaren transportbedrijf zeer blij mee. Wij kunnen onze transportdiensten ook uitbreiden door de gehele logistieke dienstverlening voor onze klanten te regelen. In deze blogs kunt u lezen wat wij allemaal kunnen bieden op gebied van express service én logistieke dienstverlening.

“Wij regelen de complete logistieke dienstverlening”

ATS Transport bevindt zich in Wijchen, vlakbij Nijmegen. Ons enthousiaste team, bestaande uit 45 medewerkers waarvan 8 op kantoor, is zeer veelzijdig. Alle vormen van logistieke dienstverlening kunnen we uitvoeren: van voorraadbeheer en inpakken tot aan vervoer en levering. De sfeer onderling is goed en allemaal streven we naar hetzelfde doel: Customer Intimacy, ofwel, loyaal zijn naar onze klanten. “Wij zullen nooit ‘nee’ verkopen, daarom zijn we 24/7 bereikbaar. Zo kunnen we onze klanten altijd van dienst zijn”, aldus Bob.

Alles op gebied van transport uitbesteden?

Goederenvervoer is een vak apart. U moet hiervoor zoveel zaken regelen. Denk aan magazijnbeheer, inpakken, plannen, vervoeren, et cetera. Het is beter uw transport uit te besteden aan een deskundige partij die dit een stuk sneller en efficiënter kan uitvoeren. Hiermee bespaart u tijd, ruimte en geld. Bob van Zon, bedrijfsleider van ATS Transport: “Wij regelen het transport van goederen in de breedste zin van het woord. Zowel de express service als het gehele logistieke proces.”

Neem contact op

We helpen je graag met alle vragen op het gebied van transport. Kies jouw opdracht, of stel je vraag. We nemen spoedig contact met je op.

"Wij willen onze klanten zo goed mogelijk ontzorgen. Daarom willen we meer doen voor hen dan alleen goederen verplaatsen van A naar B."

Bob van Zon

"We houden onze klanten op de hoogte waar hun pakketje is, waarom het eventueel later komt en of het op plaats van bestemming is aangekomen."

Bob van Zon

"We willen graag een extra loods bijbouwen, zodat we onze opslagdienst nog verder kunnen uitbreiden."

Bob van Zon

“Wij streven ernaar dat iedereen doet waar hij of zij goed in is. Laat ons daarom de logistieke zaken regelen, hier weten wij het meest van af en dan komt het altijd goed.”

Dien uw opdracht in

“Wij verkopen geen ‘nee’ aan onze klanten!”

“Iedereen kan bij ons terecht. Wij verkopen geen ‘nee’ aan onze klanten en lossen alle logistieke problemen op. Zowel nationaal als internationaal en voor bedrijven als particulieren. Overal is een mouw aan te passen”, aldus bedrijfsleider Bob van Zon. Hieronder een aantal redenen waarom onze dienstverlening een uitkomst is voor u.

Zo gaat ATS Transport te werk

ATS Transport hanteert een specifieke werkwijze die zeer wordt gewaardeerd door onze klanten. We bieden zowel logistieke dienstverlening als express service aan. Zo kunnen we een brede doelgroep aanspreken. “Bij een logistiek proces komt veel kijken. Niet ieder bedrijf heeft tijd hier tijd voor. Daarom bieden wij graag logistieke dienstverlening aan”, aldus Bob van Zon, bedrijfsleider van ATS Transport. Hoe ziet het logistieke proces van ATS Transport eruit?

Snelle bezorging nodig? Wij staan voor u klaar!

Zoekt u een logistieke dienstverlener die te allen tijde een oplossing voor u zoekt? Dan bent u bij ATS Transport aan het goede adres. Hoe laat het ook is, wij zijn u van dienst. “Het is niet meer van deze tijd om als transportbedrijf een 9 tot 5 mentaliteit te hebben. Wij gaan er gewoon in het holst van de nacht uit voor onze klanten”, aldus Bob van Zon, bedrijfsleider van ATS Transport.

Onze logistieke dienstverleners komen overal!

Italië, Slovenië, Engeland, Denemarken, Spanje, Portugal, België, Duitsland: overal kun je de wagens van ATS Transport tegenkomen. De omgeving van Nijmegen is wat onze logistieke dienstverlening betreft een ideale locatie. Zowel de rest van Nederland als het buitenland is goed bereikbaar. Uiteraard proberen we altijd de kortste route te nemen als dat gaat. Zo kunnen we zo snel, efficiënt en duurzaam mogelijk rijden.

Neem contact op

We helpen je graag met alle vragen op het gebied van transport. Kies jouw opdracht, of stel je vraag. We nemen spoedig contact met je op.

referenties-ats-transport.png

Natasja Van Ballegooij-van Well

Super service, vriendelijk en professioneel. Zeker de 5 sterren waard! 

referenties-ats-transport.png

Lina Ce

"Top service! Het pakket wordt netjes op afgesproken tijd opgehaald, vriendelijk personeel. Ook fijn dat je een bevestiging krijgt dat het pakket afgeleverd is. Echt een aanrader!"

referenties-ats-transport.png

Lilian van Ginkel

Top bedrijf!

Scroll naar boven