sfeerbeeld nieuwsbrief ats transport

Express verzending, (inter)nationaal

Snelle levering van deur tot deur: dat is express verzending. Het pakket wordt bij u opgehaald en bezorgd waar en wanneer u dat wenst. Voor verschillende vervoers- en koeriersdiensten, nationaal en internationaal, bent u bij ATS Transport aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange kennis ervaring om uw pakket zo snel mogelijk te kunnen afleveren. Desgewenst verzorgen wij het gehele logistieke proces.

De express verzending is de snelste manier van transport van uw goederen. De zending wordt door onze koeriers opgehaald en geleverd waar en wanneer u dat wilt. Van afhalen tot aflevering zien wij erop toe dat uw zending op vakkundige wijze wordt getransporteerd. Hier komen geen andere koeriersdiensten aan te pas.

express verzending inladen ats transport bv

Express verzending

Wij kunnen met express verzending garanderen dat uw verzending snel wordt opgehaald en binnen een zo kort mogelijke tijd wordt geleverd. Bij een spoedlevering combineren wij uw levering niet met andere bestellingen. Zo kunnen wij de garantie geven dat een spoedje echt een spoedje is. Neem contact met ons op over een offerte.

ATS Transport is 24/7 bereikbaar voor koeriersdiensten. Wij zijn betrouwbaar, duurzaam en snel. Samen met u kijken wij wat de beste, duurzaamste en uiteraard goedkoopste oplossing is voor uw zending. Wij geven u transparant advies op maat en informatie over de route, snelheid en prijs. Wij maken altijd ruimte voor express verzending. Er zijn ook mogelijkheden voor andere vormen van transport, zoals bijvoorbeeld geconditioneerd vervoer.

Logistieke dienstverlening

Het transport, in dit geval de express verzending, is maar een deel van het gehele logistieke proces. ATS Transport kan als logistieke dienstverlener het hele proces verzorgen: van de inkoop, het voorraadbeheer en het inpakken tot het transport bestaande uit vervoer en levering. Wanneer wij de logistieke dienstverlening voor u regelen, heeft u geen omkijken naar hoe de afzonderlijke delen van het logistieke proces samen komen.

Het voordeel is dat alles door één partij wordt geregeld. Dankzij de jarenlange ervaring kunnen wij professionele logistieke dienstverlening aanbieden. Hierdoor is het transport op een efficiëntere en snellere manier uit te voeren. Dit scheelt veel ruimte, tijd en geld. Door de combinatie van de besparing op opslagruimte en het feit dat het veel sneller gaat, zijn de kosten veel lager.

express verzending ats transport bv

Express verzending: nationaal en internationaal

Voor grenzeloze koeriersdiensten zit u goed bij ATS Transport. Wij leveren in binnen- en buitenland, want wij verzorgen de express verzending naar uw wensen. Vanuit of naar welke landen pakketten worden verzonden, maakt niet uit; of het nu gaat om landen binnen Europa, in Azië of Zuid-Amerika, alles is mogelijk. Een speciale koerier voor internationaal transport vervoert de producten op de gewenste datum en tijdstip naar de juiste locatie.

Wilt u meer informatie over een express verzending? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ATS Transport. Wij zijn een transportbedrijf dat koeriers- en vervoerdiensten aanbiedt, nationaal én internationaal. Dankzij jarenlange kennis en ervaring als transportbedrijf verzorgen wij alle vormen van transport. Betrouwbare, duurzame en snelle bezorging: dat is waar ATS Transport garant voor staat. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Onze koeriers leveren uw pakket af, waar en wanneer u dat wilt.

Neem contact op