sfeerbeeld nieuwsbrief ats transport

Betrouwbaar spoedtransport met ATS

Wilt u een levering zo snel mogelijk op locatie hebben? Kies dan voor spoedtransport van ATS Transport. We hebben altijd een koerier paraat die uw zending binnen de kortst mogelijke tijd naar bestemming brengt. Met 13381 kilometers, 91 ritten en 71 voertuigen per dag is ATS Transport snel voor u onderweg!

Onze koeriers staan 24 uur per dag klaar om uw spoedtransport veilig, snel én duurzaam naar bestemming te brengen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u als transportbedrijf alle vormen van transport aanbieden. We staan garant voor een betrouwbare, snelle dienstverlening.

spoedtransport ats transport bv

Spoedtransport 24/7 mogelijk

Vraagt uw klant last-minute om een verzending? Of bent u levering vergeten door te zetten? Geen probleem. Onze koeriers rijden 24 uur per dag, 7 dagen per week naar verschillende bestemmingen. Met ATS Transport bent u verzekerd van:

  • Flexibele 24/7 service
  • Transparant advies op maat, zonder addertjes onder het gras
  • Snelle, duurzame en betrouwbare levering
  • Nationale en internationale koeriersdiensten met jarenlange ervaring
  • Een bedrijf dat doet aan maatschappelijk verantwoord ondernemen

Door de jarenlange ervaring van onze chauffeurs is uw spoedtransport snel en veilig op locatie. Hierbij wordt uw levering niet gecombineerd met andere bestellingen, waardoor we kunnen garanderen dat uw producten in een zo kort mogelijke tijd op bestemming zijn. 

Spoedtransport nationaal en internationaal

Verzenden naar een ander land is bij ATS Transport geen probleem, ook niet als het gaat om spoedtransport. Onze koeriers rijden nationaal en internationaal, ongeacht het land waar u een pakket vandaan wilt halen of naartoe wilt versturen. Neem contact op met ATS Transport om een afspraak te maken voor verzending.

Spoedtransport betekent voor ons de goederen op de juiste tijd, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheden en tegen minimale kosten verzenden. Uw vracht is onze zorg.

Als u ervoor kiest om te vervoeren met ATS Transport, bekijken we wat de beste, goedkoopste, snelste en duurzaamste oplossing is voor u. We vinden het belangrijk om u een eerlijk advies te geven en transparant te zijn over de mogelijkheden. Iedere rit wordt op maat gemaakt, dus we denken graag met u mee. ATS Transport levert de volgende koeriersdiensten:

  • Pakketdienst
  • Gekoeld transport
  • Spoedtransport
  • Gekoelde opslag
  • Logistieke dienstverlening

Het is mogelijk om uw spoedtransport te verzenden in een gekoeld transport. Dit komt van pas als uw levering bederfelijk is, producten een constante temperatuur moeten houden of als u verzendt naar tropische oorden. Onze voertuigen hebben een gecontroleerde atmosfeer, waardoor uw goederen zonder verlies van kwaliteit op bestemming komen. We werken volgens de richtlijnen van HACCP. Dat is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. Om levensmiddelen veilig te kunnen eten is de hygiëne tijdens de gehele productie belangrijk. Dus ook tijdens het vervoer. Het HACCP-systeem brengt de risico’s per schakel van de keten in kaart en beschrijft hoe de gevaren beheerst kunnen worden. Hierdoor kunnen wij garanderen dat voedselveiligheid tijdens gekoeld spoedtransport wordt gewaarborgd.

spoedtransport bezorging ats transport bv

Groen spoedtransport

Vindt u het belangrijk om met uw bedrijf groen bezig te zijn? Dan is ATS Transport de ideale partner voor u. Wij dragen deze vervuilende sector graag een steentje bij aan het milieu. Daarom werken we zoveel mogelijk met duurzame vervoersmiddelen. Onze auto’s lopen op CNG. Dat is gecomprimeerd aardgas dat minder schadelijk is dan diesel en benzine. Onze wagens zijn daarnaast geluidsstil, waardoor we ook in het centrum van grote steden mogen bezorgen.

Kunt u onze hulp gebruiken bij spoedtransport van uw goederen? Twijfel niet en neem contact met ons op. Bij andere transportgerelateerde vragen mag u ons natuurlijk ook altijd mailen of bellen.

Neem contact op