Spoedzending buitenland? Schakel ATS Transport in!

Spoedzending buitenland regelen? U hoeft niet langer verder te zoeken, want met ATS Transport B.V. gaat u met een betrouwbare transportservice in zee die levert als tijd van essentieel belang is. Wij leveren niet alleen in Nederland – van het Limburgs heuvelland tot de Friese meren, in dorpen, op industrieterreinen en in het centrum van grote steden – maar juist ook in andere landen.

Dus heeft u een spoedlevering van of naar een plek in of buiten Europa? Bel 024 – 3600 052 vanuit Nederland of 0031 24 – 2600 052 vanuit het buitenland. Wij laten u weten welke chauffeur uw lading zal vervoeren en hoe laat hij of zij er zal zijn om de lading met spoed op te halen.

Spoedzending buitenland busje close up ats tansport bv

Neem contact op

Spoedzending buitenland en de mogelijkheden

Bij ATS Transport kunt u rekenen op verschillende soorten spoedzending buitenland. Voor elke soort transport wordt het handigste transportmiddel uit ons uitgebreide wagenpark gekozen.

Wij vervoeren belangrijke documenten die met spoed over de grens geleverd moeten worden voor u met onze milieuvriendelijke Volkwagen Caddy. Gaat het om een of twee pallets met goederen die direct naar het buitenland moeten? Dan is er de Opel Combo of Fiat Talento. En voor alle grotere aantallen pallets of artikelen van groter formaat zijn er de Volkswagen Crafter of diverse bakwagens met verschillende volumen.

Het allergrootste vervoermiddel met bestemming buitenland is de motorwagen (met achterin ruimte voor 16 tot 20 pallets) of de IVECO Trekker die uw geladen oplegger van begin- naar eindpunt vervoert. Zelfs speciaal koeltransport is mogelijk.

Van iets kleins – zoals een spoed pakket versturen buitenland – tot iets groots – zoals een spoed landbouwmachine – ATS Transport komt haar afspraken na en brengt elk item zo snel mogelijk op de aangegeven locatie.

Waarom ATS Transport voor spoedservice buitenland kiezen?

Bij ons is spoedzending buitenland dagelijkse praktijk. Als ervaren binnen- en buitenland transporteur nemen wij u alle zorgen over spoedleveringen uit handen. Die ervaring en deskundigheid komt goed van pas, want wanneer uw pakket of lading de grens passeert, is er soms meer nodig dan alleen een wagen en een chauffeur. Denk aan documentatie of vergunningen die bij bepaald transport horen.

Maar ATS Transport doet meer. Wij zijn niet alleen flexibel en 24/7 inzetbaar. Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen en zo groen en milieubewust mogelijk transporteren zijn voor ons belangrijk. En dat is in de transportbranche niet altijd even makkelijk. Wij hebben daarom onderzoek verricht naar hoe we ons wagenpark kunnen vergroenen en of een transportmiddel op CNG (Compressed Natural Gas of gecomprimeerd aardgas) ook geschikt is om naar het buitenland te laten rijden.

Spoedzendingen naar Italië of Duitsland kunnen wij bijvoorbeeld al veel milieuvriendelijker uitvoeren dan veel van onze concurrenttransporteurs. ATS Transport zorgt voor voertuigen die op CNG rijden en u kiest bij spoedservice buitenland voor ATS Transport. Zo dragen we met zijn allen een steentje bij aan een beter klimaat!

Spoedzending buitenland ats tansport bv

Neem contact op

Spoedzending buitenland aanvragen

Bent u nieuwsgierig naar hoe onze dienstverlening er uitziet? Klik hier voor een filmpje van ons wagenpark. Het geeft u een beeld van het algemeen transportproces. Voor specifieke vragen over kosten, snelheid van leveren in het buitenland of vereiste informatie die u aan dient te leveren, neemt u contact op met onze backoffice. Onze medewerkers staan u met veel plezier te woord om al uw vragen te beantwoorden!

Tipdocument spoedtransport 1

5 redenen om voor spoedtransport van ATS Transport te kiezen

"Betrouwbaar professioneel bedrijf, die altijd klaar staat om te helpen bij zowel kleine als grote pakketen of opdrachten." 

Nedim Nuhanovic