• header-logistieke-dienstverlening.jpg

LOGISTIEKE DIENSTVERLENING

Logistieke dienstverlening

Logistieke dienstverlening gezocht? ATS Transport regelt dit voor u. Wij regelen alles van de inkoop tot aan het leveren. Op deze manier heeft u geen omkijken meer naar het transport en alle andere zaken die daar bij komen kijken.

Professionele dienstverleners | ATS Transport

  • Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar;
  • U krijgt altijd advies op maat;
  • Wij doen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten als logistiek dienstverlener? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op. U kunt ons bereiken door op de button hieronder te klikken of door te bellen naar +31 (0) 24 2600 052.

Wij maken het u gemakkelijk

Het is ons doel als logistiek dienstverleners om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken voor u. Wij regelen alles van de inkoop tot aan het leveren. Wij vervoeren de goederen, zorgen voor eventuele opslag, regelen de planning en het voorbereiden van de goederenstroom. Daarnaast leveren wij ook de goederen af op de plaats van bestemming.

Op deze manier hoeft u zich geen zorgen meer te maken over alle stappen die bij de logistiek komen kijken. Wij regelen alles voor u. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u een professionele dienstverlening bieden.

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de logistiek. Dit regelen wij voor u.

Bij deze onderdelen van het logistiek management moet er rekening gehouden worden met veel bijkomstigheden. Dit kan voor u zelf erg lastig zijn. Daarom bieden wij ons aan als logistieke dienstverlener. Tevens houden wij het nieuws in de gaten rondom de logistiek. Zo blijven wij altijd up to date.

Nationale- en internationale dienstverlening

Wij bieden verschillende koeriers- en vervoersdiensten aan. Niet alleen nationaal, maar ook internationaal. Onze koeriers staan altijd voor u klaar. Dit betekent dat u 24 uur per dag, 7 dagen per week, onze diensten kan aanvragen.

Wij beslissen in overleg met u wat de beste manier van transport is voor uw logistieke diensten Dit doen wij volgens onze algemene voorwaarden.

Van pakketdiensten tot aan gekoeld transport

Naast de logistieke management hebben wij u nog meer te bieden:

Neem contact met ons op

Wilt u ons inschakelen voor het management van uw logistiek of een van onze andere diensten? Neem dan gelijk contact met ons op. U kunt ons bereiken door op de button hieronder te klikken of door te bellen naar +31 (0) 24 2600 052.

Hebt u nog vragen of wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. U kunt ons ook vinden op social media.

 

Meer informatie

Wilt u weten wat ATS Transport voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op ››

Onze diensten

diensten-2-spoedleveringen.png

PAKKETDIENST

Met onze pakketdienst kunt u pakketten naar het binnenland en buitenland versturen. Voor alle soorten pakketten bieden wij een betrouwbare oplossing.

Lees meer ››
diensten-3-express.png

SPOEDLEVERINGEN

Wij hebben altijd een koerier voor u klaar staan om uw zending binnen de kortst mogelijke tijd te leveren.

Lees meer ››
diensten-4-geconditioneerd-vervoer.png

GEKOELD TRANSPORT

Met onze voertuigen met gecontroleerde atmosfeer vervoeren wij uw bederfelijke goederen zonder verlies van kwaliteit.

Lees meer ››
diensten-1-koerierswerk.png

LOGISTIEKE DIENSTVERLENING

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden wij ook logistieke dienstverlening. Wij regelen dan alles van inkoop tot aan het leveren.

Lees meer ››
Scroll naar boven