Internationale koeriersdienst van ATS Transport

Zoekt u een internationale koeriersdienst voor het versturen van pakketten buiten de eigen landsgrenzen? Bekijk dan de uitstekende mogelijkheden van ATS Transport. Onze chauffeurs zijn actief in heel Nederland en pikken op elke gewenste locatie binnen een half uur uw verzending op. Zelfs voor spoedzendingen naar het buitenland draaien wij onze hand niet om. Wij rijden door heel Europa en hebben zelfs connecties in elke uithoek van de wereld. Pakket in Colombia afleveren? Iets naar Australië verzenden? ATS Transport!

Internationale koeriersdienst ats transport bv

Neem contact op

Internationale koeriersdienst van ATS Transport: altijd betrouwbaar en snel!

Onze internationale koeriersdienst gaat van pakketdienst tot koeriersdienst, maar ook gekoeld transport verzorgen of de complete logistiek uit handen nemen behoort tot de uitgebreide mogelijkheden. Deze allesomvattende dienstverlening gaat van de verzending van een enkel pakket tot het regelen van alle documentatie en vergunningen voor transport naar het buitenland. Onze internationale kennis en ervaring kunt u dus in uw eigen voordeel omzetten! Wij zijn betrouwbaar, flexibel en leveren volgens afspraak.Daarnaast zijn wij ook nog eens elk uur van de dag bereikbaar, ook ’s nachts! Het komt geregeld voor dat onze chauffeurs in het holst van de nacht een pakket oppikken en de grens passeren om een buitenlandtransport te verrichten. Zij doen dit altijd met een glimlach en een goed humeur. Ze hebben niet voor niks voor de logistieke branche gekozen. Het zit in de aard van elk van onze chauffeurs om flexibel en servicegericht te werken. Daar selecteren we bij ATS Transport onze medewerkers ook op. Alleen dan kan het team optimaal presteren en alle verzendingen exact volgens plan uitvoeren.

Verzend al uw internationale pakketten vanaf nu met ATS Transport

Probeer onze internationale koeriersdienst één keer en u zult telkens weer bij ons terugkomen voor vervolgverzendingen. Wij doen wat we beloven en schakelen snel. Bij ATS Transport kennen we geen ‘mañana, mañana’ cultuur. U herkent ons eerder aan de ‘pünktlichtkeit’ waar onze oosterburen bekend om staan. Onze ervaren planningsafdeling laat uw pakket snel ophalen en plant in de tijd dat de chauffeur naar u onderweg is het traject naar de buitenlandse bestemming. Omleidingen of andere struikelblokken worden handig omzeild of opgelost. Dat is wat deskundige en secure planners als geen ander kunnen!De chauffeurs en planners zijn slechts twee van de schakels in een goed geoliede machine die pakketverzendingen naar het buitenland een succes maken. Ons hele team heeft namelijk elke dag weer plezier in het ondersteunen van de klant – particulier of bedrijf –bij het regelen van internationale koeriersdiensten. En dat merk je als klant!

Internationale koeriersdienst inladen ats transport bv

Neem contact op

Internationale koeriersdienst nodig? Vraag nu uw offerte bij ATS Transport aan

Bespaar vanaf nu geld op elke internationale koeriersdienst en ontdek de mogelijkheden van ATS Transport. Een pakket op een verre bestemming afleveren hoeft echt niet altijd een rib uit uw lijf te kosten! Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen met 024 – 2600 052 en geef de specificaties van uw buitenlandse verzending aan ons door. U kunt ook een e-mail naar info@atstransportbv.nl sturen of het online contactformulier op de website invullen.En woont u in de buurt van ATS Transport of wilt u regelmatig pakketten buiten Nederland laten afleveren? Kom naar ons kantoor in Wijchen en we bespreken graag alle details met u.

Tipdocument spoedtransport 1

5 redenen om voor spoedtransport van ATS Transport te kiezen

"Betrouwbaar professioneel bedrijf, die altijd klaar staat om te helpen bij zowel kleine als grote pakketen of opdrachten." 

Nedim Nuhanovic